earnings_form
Calculate your rental profit
Are you interested to see how much you can earn by short letting your property?
Address:
Period:
Number of persons in residence:

Property management service

Wij verhuren je woning met de zekerheid vanmaximaal verdienen en de rust van minimaal gedoe.


We maken professionele foto’s van je woning en schrijven een pakkende tekst voor je airbnb advertentie. De prijs stellen we dagelijks bij zodat we hoogste bezetting kunnen garanderen. Daarnaast screenen we gasten die een aanvraag doen en zijn wij 24/7 het aanspreekpunt.

Lees meer

advertentiebeheer-bnbmanager-1-web


We verwelkomen de gasten altijd persoonlijk (bij je thuis of op een centrale locatie) voor de sleuteloverdracht en verrassen ze met een welkomstpakket. We maken ze wegwijs in de stad en geven ze de beste tips om Amsterdam te verkennen.

Lees meer

hosting-service-1-bnbmanager-web


Onze getrainde housekeepers maken je woning na iedere boeking brandschoon. Je kunt zelf aangeven waar we extra aandacht aan moeten besteden. Is er iets stuk gegaan? Dan hebben we altijd een expert paraat staan op het probleem direct op te lossen.

Lees meer

schoonmaak-1-bnbmanager-web


We zorgen voor frisgewassen en gestreken linnengoed. We gebruiken onze eigen handdoeken en beddengoed van 100% egyptisch katoen. Hotelkwaliteit om lekker in weg te dromen.

Lees meer

linnengoed-4-bnbmanager-web


Er komt veel kijken bij het verhuren van je woning. bnbmanager kan je informeren over wet- en regelging, belastingen en brandveiligheid. Ook weten we uit ervaring wat gasten mooi vinden en geven we je tips over het voorbereiden van je woning.

Lees meer

advies-1-bnbmanager-web

Onbezorgd je woning verhuren?

bnbmanager adverteert via advertentiekanalen zoals airbnb, geeft advies over wetgeving omtrent vakantieverhuur en regelt alles van schoonmaak tot sleuteloverdracht.

Bij ons kun je als particulier of beheerder kiezen voor een vast bedrag per week of een percentage van de huuropbrengsten. Wij zorgen voor jou, de woning en de gasten.

Vermelding op meer dan 15 kanalen

We hebben er samen met Jacky voor gezorgd dat hij gratis op vakantie kon

Jacky heeft een modern 3-kamer appartement in de Westerstraat, midden in de Jordaan. Zijn plan was om in het voorjaar van 2016 op vakantie te gaan naar Zuid Oost Azië voor een 2,5 maand. Voor deze periode heeft hij hulp ingeschakeld van bnbmanager.

80%
Bezettingsgraad
€7.591
Verdiensten Jacky
+0,5 ster
Recensies

Leonie zocht hulp hij het advertentiebeheer en bepalen van nachtprijzen voor haar Bed&Breakfast

Leonie heeft al meer dan 10 jaar een Bed&Breakfast gevestigd in hartje Amsterdam. Ze vond het tijdrovend om elke keer de advertentie te updaten en dag en nacht aanvragen van gasten te beantwoorden. Bnbmanager verzorgt de boekingen, de schoonmaak en het hosten wilde Leonie zelf blijven doen.

+20%
Bezettingsgraad
+€7.000
Extra opbrengsten
+4
Extra advertentiekanalen

Paul verhuurt twee short-stay woningen,
maar haalde niet de gewenste bezettingsgraad

Paul heeft twee short-stay woningen die alleen verhuurd mogen worden voor 7 aaneengesloten nachten. Paul had maandelijks 1 of 2 gaten van minimaal 5 nachten en kon daardoor geen hoge bezettingsgraad halen. Hij benaderde bnbmanager voor een oplossing.

2014 (vóór bnbmanager):
69% bezettingsgraad
€93.347 opbrengsten
2015:
81% bezettingsgraad
€102.357 opbrengsten
2016:
82% bezettingsgraad
€106.653 opbrengsten

Deze klanten verhuren onbezorgd hun woning via bnbmanager

“Een kennis raadde mij bnbmanager aan. Het werkt heel goed, ik hoef niets te regelen en elke keer als ik thuiskom is mijn appartement schoon. Ik ben van alle kopzorgen af, zo simpel is het!”

– Mark (van Ostadestraat, Amsterdam)

“bnbmanager heeft mijn woning verhuurd terwijl ik op wintersport was. Ons huis was bijna de gehele periode verhuurd waardoor ik ‘gratis’ op vakantie ben geweest. Ik kan het iedereen aanraden!”

– Tim de Jong (Baffinstraat, Amsterdam)

“Sinds een half jaar gebruik ik bnbmanager voor de verhuur van mijn appartement. Communicatie verloopt snel, vriendelijk en duidelijk. De huuropbrengsten worden transparant en inzichtelijk gemaakt. Aanrader!”

– Chris (Jan Pieter Heijestraat, Amsterdam)

“bnbmanager neemt alles uitstekend uit handen. Suggesties en opmerkingen worden opgepakt en meegenomen, al met al een zeer betrouwbare partner gebleken. Ik kan bnbmanager bij iedereen aanraden!”

– Soran Chavoshe (Marnixstraat, Amsterdam)

Wil je ook geld verdienen met het tijdelijk verhuren van je woning?

Maak direct een afspraak

Wat gasten zeggen over bnbmanager…

“We really enjoyed staying at the apartment. bnbmanager coordinated our check in with our desired arrival time and checked regularly to see how our star was and was always willing to be helpful.”

– John Waymire (Verenigd Koninkrijk)

“Wow, what a fantastic host and apartment! Our host was absolutely fantastic, the place is stylish, clean and in a great location. Communication was super and the roof terrace had 360 degree views of Amsterdam.”

– Charlotte Andrew (Verenigd Koninkrijk)

“Host arrived an hour early to let us check in which was very much appreciated. Welcomed us with some of the best waffle crackers I’ve ever had (Stroops I believe they where called). The amazing apartment was very clean.”

– Mark (Californië)

“Thank you so much for the hospitality! We had a great journey in Amsterdam! The host welcomed us very well. The apartment was very clean and the host showed us everything we might need. Thanks again!”

– Mathilde Beaumont (Frankrijk)
succesvolle boekingen voor airbnb
18000
succesvolle boekingen
tevreden gasten airbnb
58000
tevreden gasten
woning beheren airbnb
985
woningen beheerd
verhuur je woning
8300
positieve recensies
airbnb property management service

Bel mij terug

Laat ons jou terugbellen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Introduceer een nieuwe klant

Ken jij iemand die mogelijk geinteresseerd is in onze verhuurservice? Je ontvangt een beloning van €50,00 als je hem of haar aan ons introduceert.