We hebben er samen met Jacky voor gezorgd dat hij gratis op vakantie kon!  

Jacky heeft een modern 3-kamer appartement in de Westerstraat, midden in de Jordaan. Zijn plan was om in het voorjaar van 2016 op vakantie te gaan naar Zuid Oost Azië voor een 2,5 maand. In het jaar daarvoor had hij zelf al een aantal keer zijn huis verhuurd via Airbnb terwijl hij bij zijn vriendin sliep, maar omdat hij voor zo’n lange periode wegging had hij hulp ingeschakeld van bnbmanager. Hij had zelf verwacht circa 2.000 euro te kunnen verdienen met zijn woning.

De vorige keer ging Jacky uit van de prijssuggesties van het advertentiekanaal waarop hij adverteerde. Gedurende zijn vakantie hebben we Jacky geholpen om zijn nachtprijs bijna te verdubbelen met een bezettingsgraad van gemiddeld 80%, door tijdens pasen de nachtprijzen te verdriedubbelen en dagelijks de prijzen bij te stellen op basis van beschikbare woningen in de omgeving. Een mooie bijkomstigheid is dat de recensies van zijn advertentie gemiddeld met 0,5 ster waren gestegen!

Samen hebben we 10.014 euro aan huuropbrengsten gegenereerd, waarvan 7.591 euro voor Jacky na aftrek van onze commissie. We hebben hiermee zijn verwachtingen overtroffen en Jacky zijn gehele vakantie kunnen betalen. Een mooie bijkomstigheid is dat Jacky er een leuk zakcentje aan heeft overgehouden.

80
Bezettingsgraad
7591
Verdiensten Jacky
0,5
Hogere recensies