B&B Beheer

B&B Beheer

Op zoek naar maximaal rendement?

Wanneer je erover denkt om je woning te gaan verhuren, zijn er meerdere mogelijkheden die je kunt overwegen. Zo kun je er voor kiezen om je woning particulier te gaan verhuren onder de noemer vakantieverhuur of je kunt nadenken over Bed & Breakfast / b&b beheer. Het starten van een B&B is ontzettend populair in Amsterdam. Zeker nu er geruchten gaan dat de maximale huurperiode per jaar met de helft verminderd wordt.

Bij het openen van een succesvolle Bed & Breakfast in Amsterdam is het belangrijk dat deze professioneel gerund wordt. De verwachting in een B&B ligt hoog als het gaat om service en gastvrijheid. Om te zorgen dat jij altijd de beste service kunt verlenen, kan bnbmanager de zorg voor het Bed & Breakfast beheer van jou overnemen.

Bed & Breakfast beheer van advertenties

Om te beginnen nemen wij het adverteren uit handen. Zo komen wij professionele foto’s maken en schrijven wij een wervende advertentietekst. Daarnaast screenen wij de gasten aan de hand van jouw gastenprofiel. Zo ontvang je alleen passende gasten in jouw Bed & Breakfast. Ook houden wij 24 uur per dag, 7 dagen per week contact met de gasten en beantwoorden wij binnenkomende vragen binnen één uur.

Met ons prijssysteem berekenen wij dagelijks de optimale huurprijs per nacht voor jouw B&B. Zaken zoals feestdagen en vraag en aanbod hebben hier invloed op. Op deze manier ben je altijd verzekerd van de beste verhuuropbrengsten.

Check-in’s

Wij kunnen een persoonlijke check-in verzorgen. Stel je voor dat de gasten vertraagd zijn en ’s nachts pas aankomen, dan neemt onze host de check in van je over. Ook verzorgen wij een welkomstpakket voor de gasten, leiden wij de gasten rond in de Bed & Breakfast en brengen wij ze op de hoogte van de B&B-huisregels.

Schoonmaak

Omdat wij willen dat jij alles uit jouw Bed & Breakfast beheer haalt, zorgen wij ervoor dat je niet hoeft na te denken over de schoonmaak. Onze goedgetrainde schoonmakers zorgen ervoor dat de verhuurde kamer er na elk bezoek weer piekfijn uitziet. Het is ook mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen per week kleine (onderhouds)klusjes op te laten knappen door onze betrouwbare vakmannen.

Na iedere check-out wordt jouw Bed & Breakfast gecontroleerd op schade. Mocht er iets kapot zijn of missen, dan zorgen wij ervoor dat er borg wordt ingehouden.

Linnengoed service

Voor elk bezoek van gasten in jouw B&B brengen wij ons eigen frisgewassen en gestreken linnen langs. Hieronder vallen dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen. Ook zorgen wij voor handdoeken voor de gasten.

Via Mybnbmanager heb je altijd inzicht in o.a. de boekingen, de actuele prijs en de facturen. Hiermee blijf jij volledig op de hoogte, maar hoef jij je niet bezig te houden met de overige zaken rond het Bed & Breakfast beheer. Met het uit handen geven bovenstaande punten kun jij je volledige focussen op jouw rol als gastheer of -vrouw.

Enkele regels met betrekking tot Bed & Breakfast beheer

  • Je bent zelf hoofdbewoner van de woning
  • Je meldt de B&B aan bij jouw stadsdeelkantoor
  • De maximale oppervlakte welke wordt gebruikt voor de Bed & Breakfast is 40% van de totale woning
  • Per kalenderjaar is het niet mogelijk om naast de B&B ook aan vakantieverhuur te doen
  • Er mogen maximaal 4 gasten per nacht verblijven
  • Je dient ten alle tijde zelf aanwezig te zijn in de Bed & Breakfast
  • Neem voor meer voorwaarden over het starten van een Bed & Breakfast contact op!

 Geïnteresseerd in een vrijblijvende forecast of een quote voor een gegarandeerd huurbedrag? Neem dan contact op.

Kies het plan dat bij je past

Bij bnbmanager kun je kiezen voor advertentiebeheer of volledig beheer. Kies het plan dat bij je past.

Meest gekozen

Advertentiebeheer

10%

van de huurinkomsten

Wij zorgen ervoor dat je advertentie goed vindbaar is op verschillende kanalen en de prijzen goed zijn ingesteld. Daarnaast screenen we de gasten, zijn wij het aanspreekpunt en innen we de betalingen. We doen echt alles wat we op afstand kunnen verzorgen.

Volledige ontzorging

Volledig beheer

18%

van de huurinkomsten

Wij zorgen voor alles wat er komt kijken bij de verhuur van je woning. Het advertentiebeheer maar ook alle fysieke werkzaamheden zoals de schoonmaak, het linnengoed, het verwelkomen van de gasten en reparaties. We doen echt alles wat er nodig is.

What clients say about us

Everything is taking care of

Fast and clear communication

Succesverhalen // B&B Beheer