VVE Beheer

VVE beheer

Op zoek naar maximaal rendement?

Als vereniging van eigenaren is het soms lastig om te bepalen hoe om te gaan met airbnb verhuur. Wel of niet toe staan? Onder welke voorwaarden? Vaak liggen de meningen uiteen met als gevolg dat eigenaren het op eigen houtje doen, daar niet altijd transparant over zijn, wat vaak leidt tot onbegrip en commotie. Hoe screent je buurman gasten en bij wie kan je aankloppen bij vragen of klachten?

Omdat airbnb verhuur met name voelbaar is voor buren omdat de verhuurder er zelf niet is vinden wij airbnb een collectieve aangelegenheid.

Om die reden hebben wij de collectieve verhuur overeenkomst bedacht. Daarin bepaal je als VVE onder welke condities verhuurt mag worden en ben je niet gebonden aan de regels van de gemeente. Zo kun je er als VVE voor kiezen om minder nachten toe te staan, het aantal personen te verlagen of andere afspraken te maken, zoals vaste periodes in het jaar waarin verhuur wel of niet is toegestaan.

Onze overeenkomst is modulair opgebouwd en overkoepelende voor alle leden binnen de VVE. Zo weet iedereen onder welke condities verhuur togestaan is en verstaan er geen misverstand.

Waarom een collectieve verhuur overeenkomst?

  • Professioneel beheer conform overeengekomen afspraken
  • Online inzage in de boekingen van jezelf- en andere, zodat je weet welke gasten er in het pand zijn
  • Collectiviteitskorting op beheer
  • Voordeel voor niet-verhuurders doordat algemene ruimtes zoals het trappenhuis en de ramen schoon worden gehouden op kosten van verhuurders en/of een deel van de opbrengsten terugvloeit naar de VVE/Leden

Meer weten? Neem contact op voor een korte presentatie.

Kies het plan dat bij je past

bnbmanager maakt onderscheid tussen twee modellen; advertentiebeheer en het volledige full service beheer. Bekijk hieronder de verschillen en klik verder als je meer wilt weten over onze pakketten.

Meest gekozen

Advertentiebeheer

10%

van de huurinkomsten

Wij zorgen ervoor dat je advertentie goed vindbaar is op verschillende kanalen en de prijzen goed zijn ingesteld. Daarnaast screenen we de gasten, zijn wij het aanspreekpunt en innen we de betalingen. We doen echt alles wat we op afstand kunnen verzorgen.

Volledige ontzorging

Volledig beheer

20%

van de huurinkomsten

Wij zorgen voor alles wat er komt kijken bij de verhuur van je woning. Het advertentiebeheer maar ook alle fysieke werkzaamheden zoals de schoonmaak, het linnengoed, het verwelkomen van de gasten en reparaties. We doen echt alles wat er nodig is.

Klanten over VVE beheer

Ik hoef zelf niks meer te regelen

Snelle en duidelijke communicatie

Succesverhalen // VVE beheer

3-kamer appartement midden in de Jordaan
3-kamer appartement midden in de Jordaan
Martijn verhuurt succesvol zijn Bed & Breakfast
Martijn verhuurt succesvol zijn Bed & Breakfast