bnbmanager community

bnbmanager community

Op zoek naar partnerships en ambassadeurs!

Wij zijn van mening dat ecosystemen moeten worden gezien als een kans tot groei en versterking van elkaar! Met onafhankelijke netwerken van bedrijven, experts en producten geloven wij te kunnen interacteren om voor iedereen waarde te creëren. Door de complementaire aard van ons businessmodel zien wij dat dit onze partners de mogelijkheid biedt tot innovatie met behoudt van eigen cultuur en tradities. Wij bieden slagkracht met handhaving van eigen de identiteit, focus op/verdieping van je product en vooral specialisme welke wij door ons schaalvoordeel voor iedereen interessant weten te houden!

En daarom hebben wij de bnbmanager community – partnerships en ambassadeurs opgericht. Onze ervaring laat zien dat wij complementair zijn met zowel partners uit de branche áls partners uit het vastgoed. Een gegarandeerde huuropbrengst en aantrekkelijk rendement kunnen garanderen, bnbmanager als whitelabel ondersteuning laten bieden of gebruik maken van ons wereldwijde netwerk en scope zijn slechts enkele voorbeelden van onze complementaire aard.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen en benieuwd naar het aantrekkelijke ambassadeurs en partnerships verdienmodel?

Kies het plan dat bij je past

bnbmanager maakt onderscheid tussen twee modellen; advertentiebeheer en het volledige full service beheer. Bekijk hieronder de verschillen en klik verder als je meer wilt weten over onze pakketten.

Meest gekozen

Advertentiebeheer

15%

van de huurinkomsten

Wij zorgen ervoor dat je advertentie goed vindbaar is op verschillende kanalen en de prijzen goed zijn ingesteld. Daarnaast screenen we de gasten, zijn wij het aanspreekpunt en innen we de betalingen. We doen echt alles wat we op afstand kunnen verzorgen.

Volledige ontzorging

Volledig beheer

20%

van de huurinkomsten

Wij zorgen voor alles wat er komt kijken bij de verhuur van je woning. Het advertentiebeheer maar ook alle fysieke werkzaamheden zoals de schoonmaak, het linnengoed, het verwelkomen van de gasten en reparaties. We doen echt alles wat er nodig is.

3-kamer appartement midden in de Jordaan
3-kamer appartement midden in de Jordaan
Martijn verhuurt succesvol zijn Bed & Breakfast
Martijn verhuurt succesvol zijn Bed & Breakfast