Hotel beheer

Hotel beheer

Op zoek naar maximaal rendement?

Als hoteleigenaar of hotelmanager heb je een groot palet aan taken en verantwoordelijkheden. Advertentiedistributie, revenue managent, ontvangst van de gasten, f&b, het product; de kamers en gemeenschappelijke ruimtes en natuurlijk het merk. Je doet alles om de beleving van de gast te optimaliseren, kwaliteit te waarborgen en het rendement te verhogen. 

Wat als je de slaggracht zou hebben van de grote jongens en ketens maar onder je eigen vlag zou kunnen blijven opereren? Alle kansen in de markt kunt benutten zonder alles eerst te moeten onderzoeken waardoor jij je kunt focussen op datgene waar je goed in bent?

bnbmanager is feitelijk een whitelabel keten voor klein- en middelgrote hotels tot 75 kamers. Vanuit onze gecentraliseerde backoffice in Amsterdam geven we jou corporate professionaliteit zonder dat het product haar kracht of identiteit verlies.  Dit doen we door de beste systemen, slimme tools en vooruitstrevende producten in de markt met elkaar te verenigen. Deze ‘’set-up’’, zoals wij dat noemen, gebruiken wij om de resultaten naar een hoger plan te tillen.

Hoe beheersen we de kosten? Simpel; door hotel beheer te doen voor meerdere partijen in binnen- en buitenland bieden wij schaalvoordeel.

Samen kijken of we complementair zijn tijdens een kennismakinggesprek? Neem contact op.

Klanten over Hotel beheer

Ik hoef zelf niks meer te regelen

Snelle en duidelijke communicatie

Succesverhalen // Hotel beheer

3-kamer appartement midden in de Jordaan
3-kamer appartement midden in de Jordaan
Martijn verhuurt succesvol zijn Bed & Breakfast
Martijn verhuurt succesvol zijn Bed & Breakfast