Shortstay verhuur

Shortstaymanager

Op zoek naar maximaal rendement?

Bent u investeerder of shortstay eigenaar en op zoek naar maximaal rendement met minimale zorgen? Wij beheren uw shortstay accommodatie en u profiteert! shortstaymanager (powered by bnbmanager) heeft meerdere hotels, shortstays en appartementen in beheer in binnen- en buitenland. Hierdoor kunt u enerzijds meeprofiteren van schaalvoordelen en dus lage kosten en anderzijds van onze kennis en ervaring in slim boekingsmanagement. En dus hogere huuropbrengsten.

shortstaymanager heeft ruim 50 shortstay appartementen in beheer en is daarmee een van de grootste shortstay professionals in Amsterdam. Onze dienstverlening is afgestemd op deze “vipappartementen”, daar waar het servicelevel beduidend hoger ligt.

U kunt bij ons terecht voor uitsluitend booking service of full service. Zo kunt u zich focussen op de kern van wat voor u belangrijk is; en dat is rendement behalen. Full service bestaat o.a. uit: yield management, check-ins, schoonmaak, technisch onderhoud en linnengoed.

Kies het plan dat bij je past

Bij bnbmanager kun je kiezen voor advertentiebeheer of volledig beheer. Kies het plan dat bij je past.

Meest gekozen

Advertentiebeheer

10%

van de huurinkomsten

Wij zorgen ervoor dat je advertentie goed vindbaar is op verschillende kanalen en de prijzen goed zijn ingesteld. Daarnaast screenen we de gasten, zijn wij het aanspreekpunt en innen we de betalingen. We doen echt alles wat we op afstand kunnen verzorgen.

Volledige ontzorging

Volledig beheer

18%

van de huurinkomsten

Wij zorgen voor alles wat er komt kijken bij de verhuur van je woning. Het advertentiebeheer maar ook alle fysieke werkzaamheden zoals de schoonmaak, het linnengoed, het verwelkomen van de gasten en reparaties. We doen echt alles wat er nodig is.

Klanten over Shortstay manager

Ik hoef zelf niks meer te regelen

Snelle en duidelijke communicatie

Succesverhalen // Shortstay manager

3-kamer appartement midden in de Jordaan
3-kamer appartement midden in de Jordaan
Martijn verhuurt succesvol zijn Bed & Breakfast
Martijn verhuurt succesvol zijn Bed & Breakfast