Airbnb tip: laat je gasten jouw Amsterdam zien

Airbnb tip: laat je gasten jouw Amsterdam zien

We zijn allemaal met een reden verliefd geworden op Amsterdam. Voor de ene is het misschien het Vondelpark in de zomer. Voor de ander is het struinen over de grachten. Of misschien zijn het je avonden in dat ene fantastische café. Wat het ook is: het maakt je blij een Amsterdammer te zijn. Onze Airbnb tip van de dag: deel jouw Amsterdam met je gasten!

Airbnb tip 1: deel het adres van je lievelingsrestaurant

Er is een enorme overdaad aan restaurants in Amsterdam. En veel van die restaurants kunnen simpelweg je avond verpesten als je de fout maakt er te gaan eten. Dat weet jij als geen ander. Je hebt daarom precies uitgekiend waar de restaurants in jouw buurt zitten die de moeite waard zijn. Deel deze dan ook met je gasten! Zij waarderen het enorm als ze de plekjes voorgeschoteld krijgen waar ze écht goed eten krijgen. De persoonlijke touch van jouw aanbeveling schept ook gelijk een band, ook al ben je niet eens zelf thuis.

Airbnb tip 2: beschrijf jouw lievelingsbezigheid

Romantische wandelingen over de grachten, of hardlopen in het park om de hoek: iedereen heeft wel een hobby die je in Amsterdam kan doen. Misschien is het dat ene verborgen winkeltje dat je wil delen, of misschien weet je wel de verborgen parel onder de musea waar je gasten anders nooit achter waren gekomen. Wat het ook is waar jij enthousiast van wordt, breng dit enthousiasme over op je gasten. Ze gaan dit sowieso waarderen, voor jou is het een kleine moeite. Het resultaat? Ze laten er waarschijnlijk betere reviews door achter.

Airbnb tip 3: schrijf jouw lievelingsrecept op

Vind je het niet erg dat jouw gasten je keuken gebruiken? De hele Nederlandse ervaring van je gasten wordt compleet gemaakt als je moeders’ stamppot recept op papier zet. Inclusief een routebeschrijving naar de dichtstbijzijnde markt. Houden je gasten van koken? Dan heb je een onwijs leuke Airbnb tip achtergelaten. Doen ze dat niet? Dan stuur je ze gewoon door naar je lievelingsrestaurant. Net zo makkelijk.

Gasten die wij inchecken krijgen van ons een magazine bomvol lokale tips. Toch raden we je aan om ook je persoonlijke favorieten achter te laten in een house manual. De persoonlijke touch is goud waard in de wereld van Airbnb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *