Airbnb woning verhuren: 4 bizarre vakantiehuizen

Airbnb woning verhuren: 4 bizarre vakantiehuizen

Je eigen woning tijdelijk verhuren in Amsterdam. Het is tegenwoordig een populaire en gemakkelijke methode om extra geld te verdienen. Toeristen van over de hele wereld krijgen zo de mogelijkheid om Amsterdam op een authentieke manier te ontdekken: in de huizen van de lokale bevolking. Wereldwijd zijn er tal van unieke overnachtingsplekken te vinden. Van iglo’s tot boomhutten: een Airbnb woning verhuren is nooit te gek en te bizar!

Airbnb woning verhuren: 4 bizarre vakantiehuizen

Een woonboot op Airbnb verhuren in Amsterdam? Klinkt goed, maar het kan nog veel specialer, zie onderstaande voorbeelden:

  1. Dit majestueuze schelpenhuis is voor 235 euro per nacht te huur. Ga je op vakantie naar Mexico, dan is dit toch wel een aanrader. Een privé zwembad, twee kingsize bedden en uitzicht op zee. Het kan haast niet beter, toch? Geschikt voor vier personen!
  2. Door naar Italië. Je Airbnb woning verhuren als boost voor de deeleconomie. Dat moet wel het idee zijn van de Romeinse Claudio. Zijn luxe loft in Rome (op een kwartiertje lopen van het Colosseum) is voor slechts 37 Euro per nacht te huren. Sla dus je slag!
  3. Je hebt primitief en je hebt primitief. Dit piepkleine huis in Berlijn is geschikt voor 1 persoon. Ideaal voor mensen met een kleine beurs. Voor slechts 1 euro per nacht mag je hier overnachten (de Airbnb site vermeldt 10 euro, maar je krijgt 9 euro terug in cash). Het comfort mag dan minimaal zijn, je mobiliteit is grenzeloos. Het “huis” staat namelijk op wielen.
  4. Dit is het meest gewilde vakantiehuis op Airbnb. Deze boomhut in Atlanta, Georgia is geschikt voor twee personen. Ideaal voor een huwelijksreis lijkt ons. Oh, deze boomhut staat niet in een afgelegen bos, maar in een rustig gebied op een paar minuten afstand van downtown Atlanta! Prijs: 331 euro per nacht.

Airbnb woning verhuren in Amsterdam

Je Airbnb woning verhuren in Amsterdam? Het kan zijn dat je na het zien van deze optrekjes de moed in de schoenen zakt. Geen zorgen, Airbnb is populairder dan ooit in Amsterdam. Een leuke citytrip in onze hoofdstad en overnachten in de Pijp, is een stuk praktischer dan het meest gewilde vakantiehuis in de bossen van Atlanta. Als je zonder gedoe je Airbnb woning wilt verhuren in Amsterdam, neem dan contact met ons op, dan is het misschien binnenkort al zo ver!..

BRON: Elle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *