Airbnb schoonmaak: vier tips voor een schoon huis!

Airbnb schoonmaak: vier tips voor een schoon huis!

Het opleveren van een schonewoning is echt de eerste vereiste als een goede Airbnb host. Vuil beddengoed of etensresten in de koelkast zijn zeker not done. Wij bieden je enkele tips om de Airbnb schoonmaak op de juiste kwaliteit te krijgen, maak het arriveren plezierig voor je gasten!

Airbnb schoonmaak onmisbaar voor een succesvolle Airbnb host

Je ziet er waarschijnlijk erg tegen op: het schoonmaken van je woning voor een tijdelijke verhuur. Het vergt tijd en energie en de ene keer laten gasten het ook schoner achter dan de ander. Met deze vier tips kun je je leed verzachten.

  • Maak je woning niet zelf schoon! Het leed verzachten? Laat het een ander doen! Besteedt geen uren aan Airbnb schoonmaak en andere taken. Wil je je eigen woning in Amsterdam tijdelijk verhuren, doe het dan slim. Wees een echte manager. Delegeer de taken en verhuur zonder onnodige stress en onnodige tijdsbesteding. Wij kunnen je Airbnb schoonmaakservice in Amsterdam zijn. Ook zorgen we voor alle andere taken die horen bij de tijdelijke verhuur van je woning.
  • Schoon, schoner, schoonst! Zoals een echte Airbnb schoonmaakservice in Amsterdam betaamd, zorgen wij voor een brandschone woning. Wil je een goede Airbnb host in Amsterdam zijn, dan let je op de details. Je gasten willen op z’n minst in een hele schone woning aankomen met geen enkel vlekje op de vloer.
  • Niets zo vervelend als… Een stinkende woning! Een vies ruikende wc, een muffe badkamer of een bedorven lucht in de keuken; het schrikt gasten af. Airbnb schoonmaak betekent niet alleen een nette woning, maar ook een lekker ruikende woning. In de ruimste zin van het woord, make it smell nice!
  • Schoon linnengoed. Na een lange reis aangekomen in Amsterdam, willen je gasten een lekkere douche nemen. Gewassen linnengoed is dan wel zo fijn, en dat geldt natuurlijk ook voor schoon beddengoed. Als wij je Airbnb butler zijn, zijn we natuurlijk ook je Airbnb schoonmaakservice in Amsterdam, nothing to worry about, Egyptian cotton it is!

Een nette woning is niet genoeg, zorg voor een brandschone woning. Zo wordt je een goede Airbnb host in Amsterdam. Wees slim: delegeer de taken en verhuur je woning in Amsterdam zonder zorgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *