Moederdag

Moederdag

Ik schrijf regelmatig over hoe je jouw liefde kunt verrassen en waar je terecht kunt als je een uitje met je gezin plant. Maar heb je er wel eens over nagedacht om eens alleen met je moeder op pad te gaan? Op mijn laatste reis richting Vietnam werd ik geïnspireerd door dit onderwerp. Ik sprak hier, meer dan eens, jonge mannen die een aantal weken samen met hun moeder rondreisden. Nu is Zuidoost- Azië natuurlijk fantastisch, maar ook dichter bij huis kun je de leukste plekjes vinden om samen te ontdekken. Het is vandaag Moederdag en dus bij uitstek het juiste moment om je te inspireren met een aantal uitstapjes om te maken samen met de vrouw die jou het leven heeft geschonken.

Om het juiste uitstapje te bedenken is het belangrijk om te weten waar jouw moeder van houdt. Is ze actief, een Bourgondiër of laat ze zich graag in de watten leggen in een spa? Voor elke moeder is er wel een Airbnb te vinden. Om je een zetje in de goede richting te geven heb ik wat mooie plekjes opgezocht en deze verdeeld over vier categorieën; natuurliefhebber, strandwandelaar, cityhopper en de relaxer.

Natuurliefhebber

Voor de natuurliefhebber is een bosrijke omgeving ideaal. Je kunt hier ellenlange wandelingen maken terwijl je herinneringen ophaalt van vroeger. Onderstaande Airbnb’s zijn zeer aan te raden.

Sfeervol tuinhuis met houtkachel in Ermelo

Overnachten in een oldtimer in Grünen, Duitsland

Strandwandelaar

Nederland heeft een kustlijn van 523 kilometer. Deze helemaal afgaan is wellicht wat ambitieus, maar een plek vinden waar je lekker kunt uitwaaien en vervolgens kunt opwarmen in een strandtent, of unieke woning-voor-een-paar-dagen is niet moeilijk te vinden.

Unieke locatie in een watertoren in Vlissingen

Supergezellig huisje vlakbij het strand van Callantsoog

Cityhopper

Een stad als Dordrecht schiet niet meteen te binnen als je denkt aan een citytrip. Toch is deze zeer de moeite waard. Ook net over de grens is het bourgondisch genieten. Kies samen een stad uit waarin je lekker kunt shoppen en cultuur kunt snuiven.

Ontdek Dordrecht vanuit deze gezellige kamer

Modern appartement in hartje Brussel

Relaxer

Even helemaal niets en genieten van luxe. In onderstaande Airbnb’s wanen jullie je ware luxepoezen en wordt de deur uitgaan ineens een stuk minder aantrekkelijk

Enorme luxe loft in Antwerpen

Filipijnse sferen vanuit de jacuzzi in Hooglede, België

Verras je moeder, niet alleen op Moederdag, eens met wat 1 op 1 tijd. Je zult versteld staan van hoeveel je nog over elkaar te weten kunt komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *