Wintersport direct terugverdienen

Wintersport direct terugverdienen

Misschien ben je nog helemaal niet in winterse sferen. Het lijkt tenslotte bijna herfst buiten. Een witte kerst werd een natte kerst en met oud & nieuw konden we rustig een tuinfeestje geven. Tóch is de tijd van sneeuw, hoogte en lange latten aangebroken, het is namelijk weer wintersportseizoen! De echte wintersport fans hebben hun tripje allang gepland, maar wat nou als je hiervan nog niet overtuigt bent? Wintersport is bijvoorbeeld vrij prijzig als je niet weet of het wel iets voor jou is. Met het verhuren van jouw woning verdien je in één klap (bijna) de hele investering terug en hoef je je dus geen zorgen te maken dat je teveel geld kwijt bent aan een weekje in de besneeuwde bergtoppen.

In deze periode van het jaar voelen mensen zich vaak een beetje verloren. De gezellige feestdagen zijn voorbij, we zijn allemaal volgegeten tijdens de vele diners en de alcohol vloeide rijkelijk. Januari is een lastige maand. Het is niet voor niets op 21 januari weer Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar.
Maar, niet alles is alleen maar ellende. De vliegtickets zijn in deze periode bijvoorbeeld een stuk voordeliger. Mensen die Amsterdam graag willen bezoeken, maar dit te prijzig vinden aan het eind van het jaar, slaan nu hun slag. Hiervan kun jij meeprofiteren door zelf een weekje de sneeuw op te zoeken.

Van belang is dat jij er voor zorgt dat jouw kalender goed open staat. Zo maak je meer kans om jouw woning te verhuren in de periode dat jij zelf wil vertrekken. Houd de schoolvakanties in de gaten als je gezinnen wilt aantrekken, maar doe dit vooral niet als jouw doelgroep meer de jong volwassenen zijn. Mocht je vragen hebben over welke periodes het meest gunstig zijn om jouw vakantie te plannen, kun je ons altijd bellen of mailen. Voor nu maak ik je graag alvast warm met een aantal zeer populaire wintersport bestemmingen…

Val Thorens, Frankrijk

Ben jij geen fan van apres-ski en meer op zoek naar rust, dan ben je in Frankrijk aan het juiste adres. Val Thorens probeert zich te ontdoen van het studenten imago en daarom vind je hier steeds meer oude wintersport liefhebbers. Dit gebied is met zijn 2300 meter het hoogste skigebied in Europa. Zowel beginners als gevorderde skiërs kunnen hier hun hart ophalen op de in totaal 650 kilometer aan pistes in Val Thorens en omliggende gebieden.

Gerlos, Oostenrijk

In Gerlos kan ook iedereen terecht. Jong tot oud, beginner tot vergevorderd. Gerlos is een langgerekt dorp met eigenlijk maar één straat waar je kunt verblijven. Dit gebied heeft een totale lengte van 166 kilometer met voornamelijk rode pistes. En laten we vooral de bekende apres-ski feestjes in dit gebied niet vergeten…

Oberstdorf, Duitsland

Iets dichterbij ligt het plaatsje Oberstdorf en dit is gelijk het meest beroemde wintersport gebied van Duitsland. Deze plaats doet qua sfeer niet onder voor de bekende Oostenrijkse oorden en heeft daarnaast ook nog allerlei festiviteiten. Dit gebied is vooral geliefd onder snowboarders omdat je hier een funpark en halfpipe vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *